Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuinka tunnistaa heidät toisistaan?

RBD:n jäsenet tunnistaa ulkonäöltä helposti, varsinkin bändin tytöt, sillä heillä on ja on aina ollut eriväriset hiukset. Lisäksi tytöt käyttävät lähes aina korkeavartisia saappaita, ja keikoilla hyvin pieniä ja paljastavia paitoja (etenkin Dulce). Kaikilla RBD:ssä on ainakin joskus ollut lävistyksiä sekä tatuointeja, oikeita tai ei. Heidän äänensä onkin sitten hankalampi homma. Itse olen jo oppinut tunnistamaan äänet kappaleissa helposti.

Dulce: Dulcen tunnistaa helposti ulkonäöltä, sillä hänellä on punainen tukka. Hän värjäsi sen Rebelden ensimmäisen tuotantokauden lopussa, sitä ennen se oli tumma, lähes musta, ja siinä on ollut myös punertavanoransseja vaakaraitoja. Dulce on melko lyhyt, ja hänellä on lävistys nenän sivussa. Dulcen ääni on hänen nimensä mukaisesti suloinen, ja se on myös vähän lapsekas ja melko korkea. Tämä erikoinen ääni jakaa mielipiteet vahvasti, sillä se on joko ihanan omalaatuinen, tai ärsyttävä, kuten siskoni ajattelee. Dulcea voit kuulla mm. kappaleissa Fuego ja No pares.

Anahí: Anahilla on luonnonkiharat hiukset, ja ne ovat usein vaaleat. Hänellä on luonnostaan vaaleanruskeat, lähes blondit hiukset, mutta yhdessä välissä hän värjäsi täysin  kullankeltaiseksi. Anahín ääni on vähän käheähkö, ja hän laulaa joko korkealta tai kovaa. Tätä ääntä voit kuulla esim. kappaleissa Sálvame ja Tal vez después.

Maite: Maitella on tasaisen mustat hiukset, ja hän käyttää usein myös huiveja. Rebeldessä Maitella on puolipitkät hiukset, mutta ennen la Familiaa hän on leikannut polkan pituiseksi. Maitella on hyvin pehmeä ja kaunis ääni, jota voit kuulla esim. kappaleessa Cuando el amor se acaba.

Christopher: Christopherilla on usein hiukset täynnä geeliä ja ne on kammattu littanaksi siten, että takana on tupsu. Hänen hiuksensa ovat vaaleahkot ruskeat. Hänen äänensä sekoittaa usein Ponchon ääneen, mutta Christopherilla on paljon miehekkäämpi ääni, ja hän laulaa hyvin matalalta. Häntä kuulet mm. kappaleessa Sueles volver.

Alfonso: Poncholla on mustat hiukset, jotka eivät ole kovin pitkät, ja hän ei itsekkään ole kovin pitkä. Hänen äänensä on samantapainen kuin Christopherilla, mutta paljon pehmeämpi. Myös Poncho laulaa hyvin matalalta. Hänen ääntään kuulet mm. kappaleessa Si no estas aqui.

Christian: Chris on koko joukon pisin, ja hän on hyvin hoikkakin, eli varsinainen hujoppi. Hänen hiuksensa ovat lyhyet, ja niitä on nähnyt erittäin monen värisinä. Hänen oikea värinsä on kuitenkin lähes valkoinen. Chrisillä on usein tukka laitettu Antti Tuisku-tyyliin. Hänellä on myös usein iso tatuointi (ei oikea) kasvojen jommalla kummalla sivulla. Chrisillä on miehekäs, mutta ei kuitenkaan kovin matala ääni. Häntä kuulee mm. kappaleissa Una canción tai Tu amor.


©2019 RBD:n fanisivut - suntuubi.com